Previous
Next

Menu Świąteczne
Zamówienia na menu świąteczne przyjmujemy do 15.12.2022. Odbiory oraz dostawy realizowane są w dniach 22.12 – 23.12.2022. W wyjątkowych okolicznościach w Wigilię do godziny 12:00.
Po więcej informacji zapraszamy na profil FB.

Nowości Bistro 14.10.2022
Czekamy na Was ze świeżymi, wyciętymi stekami, fajnymi cięciami z Kulbina oraz całymi rybami.
Odwiedź nas w Bistro na Elektoralnej 24.

Nowości Bistro 13.10.2022
Czekamy na Was z super ofertą lunchową za 39 zł:
- WOLT dostępny w godzinach od 12:00 do 19:00
- Żur z wędzona rybą opalanym ziemniakiem i jajkiem
- Filet z okonia morskiego z frytkami i coleslawem
Odwiedź nas w Bistro na Elektoralnej 24.

Sierpniowe Menu Nocnego Marketu
W sierpniu na Nocnym Markecie znajdziecie między innymi:
- Menu degustacyjne „Śledzie z Bornholmu”
- Fish-n-chips
- Bułka maślana z śledziem sherry
- Fish Burger
- Mac-Fish
- i inne
Odwiedź nas na Nocnym w każdy weekend:

Śledzie Karry Krydder z serem camebert i emulsją z mięty
Składniki:
- 2 filety śledzia korzennego Let
- 1 kawałek pieczywa żytniego
- 4 plasterki upieczonego buraka
- 2 łyżki białego serka śmietankowego
- 3 plasterki ogórka zielonego
- 1 jajko ugotowane na twardo
- kilka gałązek rukoli, kiełki
- czarny pieprz
Przygotowanie:
Chleb smarujesz serkiem,, układasz plasterki buraka, na nie układasz śledzie, jajka, rukolę i doprawiasz czarnym pieprzem.

Śledzie Karry Krydder z liśćmi sałat i serem halloumi w panko
Składniki:
- 2 filety śledzia korzennego Let
- 1 kawałek pieczywa żytniego
- 4 plasterki upieczonego buraka
- 2 łyżki białego serka śmietankowego
- 3 plasterki ogórka zielonego
- 1 jajko ugotowane na twardo
- kilka gałązek rukoli, kiełki
- czarny pieprz
Przygotowanie:
Chleb smarujesz serkiem,, układasz plasterki buraka, na nie układasz śledzie, jajka, rukolę i doprawiasz czarnym pieprzem.

Sałatka ze śledziem octowym Marineret Sild
Składniki:
- 2 filety śledzia korzennego Let
- 1 kawałek pieczywa żytniego
- 4 plasterki upieczonego buraka
- 2 łyżki białego serka śmietankowego
- 3 plasterki ogórka zielonego
- 1 jajko ugotowane na twardo
- kilka gałązek rukoli, kiełki
- czarny pieprz
Przygotowanie:
Chleb smarujesz serkiem,, układasz plasterki buraka, na nie układasz śledzie, jajka, rukolę i doprawiasz czarnym pieprzem.

Kanapka ze śledziem korzennym białym serkiem i burakiem
Składniki:
- 2 filety śledzia korzennego Let
- 1 kawałek pieczywa żytniego
- 4 plasterki upieczonego buraka
- 2 łyżki białego serka śmietankowego
- 3 plasterki ogórka zielonego
- 1 jajko ugotowane na twardo
- kilka gałązek rukoli, kiełki
- czarny pieprz
Przygotowanie:
Chleb smarujesz serkiem,, układasz plasterki buraka, na nie układasz śledzie, jajka, rukolę i doprawiasz czarnym pieprzem.